Welkom op de website van

Boert Bewust
2 februari 2021

Uitnodiging webinar: Omgevingsgericht ondernemen als boer of tuinder, hoe doe ik dat?

Uitnodiging webinar: Omgevingsgericht ondernemen als boer of tuinder, hoe doe ik dat?

#trotsopdeboer is een breed gedragen kreet en toch is er ook veel kritiek op de agrarische sector. Hoe ga je daar mee om als boer of tuinder? Waar komt die kritiek vandaan? Hoe kan ik als ondernemer positief reageren op die kritische ‘waarom doe je het niet anders’ vragen? Hoe kan het dat een consument heel anders naar mijn bedrijf kijkt, waarom kijken ze niet goed? Hoe doe je het als er verschil in visie is over hoe verder met landbouw? Als de een vol voor techniek gaat en de ander juist op ecologie? Hoe kun je elkaar dan vinden in een gesprek?

Tijdens het webinar op woensdag 17 februari 2021 om 15.00 uur neemt Ron Methorst je mee in de relatie tussen samenleving en de land- en tuinbouw sector. Ron is lector bij Aeres Hogeschool rondom de ‘boer en omgeving’ onderwerpen. We gaan kijken hoe je ook als boer de door jou zelf beleefde ontwikkelruimte kunt zien en beïnvloeden. Er is alle ruimte voor vragen en aan de hand van stellingen spreken we door over de relatie tussen boer, tuinder en burger.

Schrijf je in voor het webinar via onderstaande formulier. Het webinar wordt via Zoom uitgezonden en duurt ongeveer 45 minuten met uitloop naar maximaal een uur indien er veel vragen zijn.

Graag tot ziens tijdens het webinar!

[ninja_form id=’11’]

Dit webinar word je aangeboden door Stichting Boert Bewust i.s.m. Aeres Hogeschool Dronten.

Landelijke partners

Onze streken worden ondersteunt door onze landelijke partners.