Welkom op de website van

Boert Bewust
27 januari 2022

Boert Bewust – Trainingsaanbod 2023

Meerwaarde trainingen Boert Bewust

De landelijke stichting Boert Bewust biedt Boert Bewust streken de mogelijkheid tot collectieve trainingen aan voor de doorontwikkeling en professionalisering. De bijdrage van trainingen gaat verder dan het trainen van individuen/deelnemers. De trainingen binnen Boert Bewust kunnen bijdragen aan:

  • Professionalisering: leren van communicatie/vaardigheden
  • Manier van werken en doen: uitwisseling over werkwijze en aanpak in de streken en met elkaar
  • Activiteiten/plan: trainingen kun je ook gebruiken om samen activiteiten te ontwikkelen; samen denken-werken aan de ontwikkeling van de activiteiten in de regio
  • Elkaar beter leren kennen en beter samenwerken

Trainingsaanbod 2023

In 2023 bieden wij de volgende trainingen aan:

1. Sociale media – Beginners of gevorderden

Wil je social media meer inzetten om in gesprek te komen met de samenleving? Overweeg je of het iets voor jullie bedrijf is om een bedrijfspagina op te starten of heb je al een tijdje een pagina en wil je die graag professionaliseren? Meld je dan aan voor één van de social media trainingen. Je kunt kiezen uit een beginners- of gevorderden trainingen. De trainingen worden gegeven door Chantal Bannink, bestuurslid van Boert Bewust én eigenaar van LenteBloesem | Marketing & Events.

a) Social media voor beginners – 1 avond

De beginnerstraining is voor mensen die nog geen Facebook- of Instagrampagina hebben voor hun bedrijf. De nadruk ligt op het opzetten van een bedrijfspagina, hoe dat technisch werkt en vervolgens hebben we het over; hoe pak je dat aan, wat zet je erop en wat niet, etc. Natuurlijk krijg je leuke tips om jou geïnspireerd op pad te sturen. Ook gaan we kort in op Instagram en LinkedIn.

Trainer: Chantal Bannink
Duur: 2 uur
Tijd: 20.00-22.00 uur

b) Social media voor gevorderden – 1 avond

De gevorderdentraining is voor diegenen die al een bedrijfspagina hebben en daar graag meer mee willen doen. In deze training is er ruimte om de diepte in te gaan met het optimaliseren van je pagina; we gaan leren werken vanuit een contentstrategie, dus met vaste rubrieken. Bijvoorbeeld iedere dinsdag een fotoverslag over een ‘dag uit het leven op de boerderij’, of iedere maand één vlog van je kind over een onderwerp op je bedrijf, of een week in het teken van de geboortes op je bedrijf bijvoorbeeld. Zo houd je de pagina leuk en informatief.

Trainer: Chantal Bannink
Duur: 2 uur
Tijd: 20.00-22.00 uur

2. Training schrijfvaardigheid – 1 avond

Hoe schrijf ik een goede tekst voor op mijn website of een column voor mijn streek? Hoe ziet een goede blog eruit en hoe kan ik mijn tekst voor de deelnemerspagina het beste schrijven? Op deze én andere vragen krijg je antwoord tijdens de praktische en interactieve schrijftraining. Je gaat naar huis met concrete tips voor topteksten, die we in de training met elkaar bekijken en oefenen. De ideale basis om jouw deelnemerspagina, je eigen website of columns en blogs te schrijven. Sanne van Raalte verzorgt de training. Zij heeft ruim 10 jaar schrijfervaring voor en over de agrarische sector en is bestuurslid van Vallei Boert Bewust.

Trainer: Sanne van Raalte
Duur: 2 uur
Tijd: 20.00-22.00 uur

 

Deelnemers verwijzen wij voor meer informatie over kosten en data naar de betreffende Boert Bewust streek waar ze bij zijn aangesloten.

 

Landelijke partners

Onze streken worden ondersteunt door onze landelijke partners.