Welkom op de website van

Boert Bewust

Trainingen voor deelnemers

Stichting Boert Bewust biedt alle deelnemers trainingen aan die zij kosteloos kunnen volgen. Heb je vragen over de trainingen en ben je deelnemer? Dan kun je contact opnemen met jouw eigen streekcoördinator. Als je geen deelnemer bent en je een vraag hebt, kun je het contactformulier op onze site invullen.

Training – Een goed gesprek begint bij jezelf – 1 dagdeel

Hoe voer je een goed gesprek over jouw agrarische bedrijf, zonder te veel in de verdediging te schieten of te veel in vaktaal te praten? In deze training leer je de 5 principes van verbindend communiceren toe te passen in gesprekken met bezoekers op jouw erf, maar ook op verjaardagsvisites, in de lokale politiek of media. Want een goed, verbindend gesprek, begint bij jezelf. De training wordt gegeven door René Schepers. Deze training wordt aangeboden op:

Training – Jouw actieplan voor verbinding met je omgeving – 2 dagdelen

Je bent deelnemer van Boert Bewust, maar wat kun je nu concreet doen om je omgeving meer te betrekken bij je bedrijf? In deze training breng je eerst in kaart waarom je doet wat je doet, waar jij goed in bent en wat bij je past. Daarna ga je aan het werk met een concreet actieplan voor minstens één verbindende actie. Thuis werk je hier verder aan. Tijdens het tweede trainingsmoment scherp je je plan aan en daarna kun je aan de slag! De training wordt gegeven door René Schepers.

 

 

Landelijke partners

Onze streken worden ondersteunt door onze landelijke partners.