Welkom op de website van

Boert Bewust
4 februari 2021

Vacatures! Boert Bewust zoekt 2 leden voor stichtingsbestuur

Boert Bewust zoekt 2 leden voor stichtingsbestuur

Boert Bewust is groeiende en volop in beweging. Dat vraagt om een frisse blik en vernieuwde energie! Ben jij op zoek naar een uitdaging en wil je met ons werken aan verbinding tussen boeren, tuinders en de samenleving? Is één van de portefeuilles ‘Voorzitterschap’ of ‘Boert Bewust Score’ op jouw lijf geschreven? Dan horen we graag van jou!

Het stichtingsbestuur van Boert Bewust coördineert de landelijke activiteiten van Boert Bewust en draagt zorg voor het bewaken van het concept en de uitrol daarvan in streken. Het stichtingsbestuur bestaat op dit moment uit vijf personen: Lisanne Oskam (voorzitter en deelnemer Gelderse Vallei), Jan Overeem (secretaris en Boert Bewust Score), Kees van Dijk (penningmeester en deelnemer Kromme Rijn), Chantal Bannink (PR en communicatie) en Hugo Bens (deelnemer Land van Cuijk en Partners en verdienmodellen). Zij worden nu ondersteund door een projectteam vanuit LTO Noord. Vanaf 1 maart gaat Boert Bewust verder als zelfstandige organisatie en wordt het bestuur ondersteund door een coördinator. Onze voorzitter is statutair dit voorjaar aftredend en een jaar later is de secretaris aftredend. Voor beiden zoeken we nu de opvolging! Kijk voor meer info over ons op www.boertbewust.nl.

Wat doet het stichtingsbestuur van Boert Bewust?
– Coördineren van de dagelijkse gang van zaken
– Ontwikkelingen in de streken signaleren en oppakken
– Doorontwikkelen van het concept Boert Bewust
– Stimuleren van de ontwikkeling van nieuwe streken
– Netwerken met agrarische en niet-agrarische partijen en initiatieven
– Organiseren van partnerschappen
– Samen met het projectteam/coördinator ondersteunende producten en diensten ontwikkelen voor de streken

Wat breng jij mee:
– Je hebt affiniteit met de land- en tuinbouw. Als je zelf deelnemer bent aan Boert Bewust is dat een pré, maar we staan ook open voor ‘nieuwe ogen’ en nieuwe verbindingen;
– Je bent voor de voorzittersrol minimaal 4 tot maximaal 8 uur per week beschikbaar waarbij je bij pieken in het werk flexibel kunt zijn; Voor de portefeuille Boert Bewust Score is dat 2-4 uur per week.
– Voor de portefeuille voorzitterschap zijn we op zoek naar een echte netwerker die kansen ziet om diverse verbindingen te leggen tussenboeren en tuinders, organisaties, samenleving en overheden. Je wordt enthousiast van nieuwe verbindingen en waardevolle samenwerkingen.
– Voor de portefeuille Boert Bewust Score zoeken we een bestuurder die affiniteit heeft met scoringssystematieken, die scoorders kan aansturen en enthousiasmeert.
Wat bieden wij:
– Een vergoeding van €35,- per uur excl. btw voor jouw inzet; – Veel uitdaging en een gemotiveerd en gedreven team om in te werken!

Heb je belangstelling?
Stuur ons informatie over jouw achtergrond en motivatie naar info@boertbewust.nl. Reageren kan tot 6 maart 2021. Je hoort voor 8 maart 2021 of je wordt uitgenodigd voor een gesprek. De gesprekken vinden in de 2e helft van maart plaats. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jan Overeem 06 2187 7585.

Landelijke partners

Onze streken worden ondersteunt door onze landelijke partners.