Welkom op de website van

Boert Bewust
14 maart 2024

Uitnodiging Thema-dag “Verbinden doen we samen”

Goed communiceren met je omgeving is voor agrarische ondernemers van toenemend belang.

Wil jij ook, samen met collega-boeren, (nog) beter contact en verbinding leggen met je omgeving? Kom dan naar thema-dag Maatschappij “Verbinden doen we samen”. Op donderdagmiddag 28 maart 2024 organiseren Boert Bewust en Agrio, uitgever van o.a. Pluimveeweb, samen deze interactieve middag. Op de prachtige locatie Erve Vechtdal in Ommen is er veel te zien en te horen over het leggen van nuttige (wederzijdse) verbindingen met de maatschappij. En nee, dit hoef je niet alleen te doen!

Boert Bewust is een stichting die zich samen met agrarische ondernemers, van imker tot varkensboer, volop inzet om de maatschappij te betrekken bij het wel en wee binnen de landbouw en op het platteland. Dit door middel van proeverijen, lichtjes routes over het boerenerf, maar ook door zichtbaarheid en ruimte voor dialoog midden in de stad. Agrarische ondernemers, aangesloten bij Boert Bewust, nemen jullie graag mee in hun ervaringen bij het verbinden met de maatschappij, maar dit is nog niet alles. Zo wordt een drietal workshops verzorgd waar wordt ingegaan op het maken van pakkende video’s en op het voeren van een dialoog: waar moet je beginnen? Wat verstaan we eigenlijk onder dialoog? En hoe voeren we een goede dialoog waarin iedereen zich gehoord voelt?

Aan het eind van deze middag is er ongetwijfeld veel gesprekstof tijdens de afsluitende borrel om vervolgens naar huis te gaan met veel waardevolle en praktische handvatten om ook in jouw omgeving de verbinding aan te gaan.

Wil je bij deze thema-dag aanwezig zijn? Meld je dan nu aan want vol = vol.
Meer informatie en aanmelden via: Thema-dag: Verbinden doen we samen › Thema-dag “Verbinden doen we samen” te Ommen | Pluimveeweb.nl – Nieuws voor pluimveehouders

Landelijke partners

Onze streken worden ondersteunt door onze landelijke partners.