Welkom op de website van

Boert Bewust
3 oktober 2019

Streekbesturen ontmoeten elkaar tijdens ‘opfrisavond’

Streekbesturen ontmoeten elkaar tijdens ‘opfrisavond’

Boert Bewust is inmiddels een grote landelijke organisatie met 8 streken. Het is dan goed dat je elkaar af en toe spreekt en samen stil staat bij onze missie: wat is de kern van Boert Bewust? Hoe merken we de meerwaarde in onze streek en op ons eigen bedrijf? Alle streekcoördinatoren waren uitgenodigd om hierover mee te denken tijdens twee ‘opfrisavonden’ in Wageningen en Zwolle. Op 18 en 26 september dachten we gezamenlijk na over de meerwaarde van Boert Bewust en hoe je dit goed kunt overbrengen op potentiële deelnemers.

Trainingen
De aanwezige streekbesturen kregen ook een inkijkje in de trainingen die stichting Boert Bewust aan alle deelnemers aanbiedt. Dit najaar starten we met twee trainingen, namelijk ‘Een goed gesprek begint bij jezelf’ en ‘Jouw actieplan voor verbinding met je omgeving’. René Schepers van Wakker Boer verzorgt deze. Nieuwsgierig naar de ervaringen van deelnemers die deze trainingen al gevolgd hebben? Lees dan de verhalen van deelnemers Gerdien Bos en Wilma Derks-Peters

De coördinatoren van elke streek tekenen nu in op data voor dit najaar en winter. Elke streek mag beide trainingen één keer aanbieden. Zodra de planning rond is, volgt meer informatie en de mogelijkheid om je aan te melden als deelnemer via de coördinator van je streek.

Landelijke partners

Onze streken worden ondersteunt door onze landelijke partners.