Welkom op de website van

Boert Bewust
Infographic de kracht van Boert Bewust
5 mei 2021

Boert Bewust blijft volop in beweging!

Terugblik op de projectperiode 2017-2021

In de periode september 2017 tot maart 2021 werd de Stichting Boert Bewust ondersteund door een projectteam vanuit LTO Noord. Het doel was om samen een landelijke organisatie op te zetten met 8 bruisende Boert Bewust streken. Dat is gelukt! Met grote dank aan de partners, financiers en natuurlijk alle enthousiaste streekteams, coördinatoren en deelnemers.

De projectmatige financiering houdt per 31 maart 2021 op, maar de Stichting Boert Bewust gaat zelfstandig door! De Stichting blijft de huidige streken ondersteunen én helpt nieuwe streken om op te starten. We hopen in 2021/2022 drie nieuwe streken uit het Noorden te verwelkomen bij Boert Bewust. Ook in het Westen van het land is er vanuit verschillende regio’s concrete interesse om aan te sluiten. Stap voor stap werkt Stichting Boert Bewust zo toe naar landelijke dekking.

We danken iedereen die de afgelopen jaren een steentje heeft bijgedragen aan de groei van Boert Bewust heel hartelijk voor hun enthousiasme en inzet. Boert Bewust blijft volop in beweging, groei je met ons mee?

Bestuur Stichting Boert Bewust
Lisanne Oskam, Hugo Bens, Kees van Dijk,
Chantal Bannink, Jan Overeem

 

Download hier de brochure met alle resultaten van de Boert Bewust projectperiode 2017-2021

 

Landelijke partners

Onze streken worden ondersteunt door onze landelijke partners.