Welkom op de website van

Boert Bewust
8 april 2019

Nieuw bestuurslid communicatie: Chantal Bannink

Aangenaam… Chantal Bannink!

Ik ben Chantal Bannink en kom het stichtingsbestuur van Boert Bewust versterken. Ik ben opgegroeid in een slagersfamilie in het buitengebied van Bathmen en omringd door vrienden met agrarische bedrijven. Ik heb gewerkt voor verschillende bedrijven in de foodsector. Bedrijven waarbij transparantie en ketensamenwerking van groot belang is en dat trekt mij ook aan in Boert Bewust. Een prachtig initiatief om een verbinding te leggen tussen boeren, tuinders en de samenleving.

Mijn aandachtsgebied binnen de stuurgroep wordt de portefeuille ‘PR en communicatie’. Boeren hebben een prachtig verhaal en ik help jullie graag om zichtbaar te worden en dat verhaal te delen met jullie omgeving.

Dan nog iets meer over mijzelf.  Samen met Geert en onze twee dochters Milou en Fieke woon ik in het buitengebied van Holten. Sinds dit jaar ben ik voor mijzelf begonnen met LenteBloesem | Marketing & Events. Ik help bedrijven en ondernemers om marketing succesvol in te zetten op een manier die bij ze past. In mijn vrije tijd ben ik actief in het verenigingsleven, loop ik graag hard en wandel ik met onze labrador Kayla.

Ik heb ontzettend veel zin om samen met jullie de Boert Bewust boodschap uit te dragen. En hoop jullie graag te zien op één van de bijeenkomsten, evenementen of een andere Boert Bewust gelegenheid.

Landelijke partners

Onze streken worden ondersteunt door onze landelijke partners.