Welkom op de website van

Boert Bewust
27 januari 2022

Nieuw bestuurslid Chantal Winterman ‘Ik zie veel potentie in het concept van Boert Bewust’

Even voorstellen,

Mijn naam is Chantal Winterman-Schrijver, 34 jaar. Samen met mijn man en vier kinderen woon ik in Twello en runnen we een melkveehouderij met als tweede tak een kleinschalig paardenpension en een onbemande boerderijwinkel.

Ik ben geboren op een melkveebedrijf in Epse en de interesse voor dieren heb ik al sinds ik een klein meisje was. Als écht paardenmeisje groeide in de loop van de tienerjaren ook de interesse voor rundvee.

Na mijn studie Dier & Veehouderij aan de, destijds genaamde, CAH te Dronten heb ik samen met mijn man het melkveebedrijf op zijn ouderlijke locatie nieuw leven ingeblazen en opnieuw opgestart én ben ik bij Royal GD gaan werken als buitendienstmedewerker rundvee.

Bij de GD heb ik 10 jaar met plezier gewerkt. Het contact met veehouders, dierenartsen en slachtlijnmedewerkers vond ik inspirerend. Samen een plan bedenken om de diergezondheid naar een hoger doel te brengen was áltijd de stip op de horizon.

Als échte onderneemster wil ik niets liever dan een volwaardige tweede tak op ons melkveebedrijf runnen. Zodoende hebben wij afgelopen jaar een melktap aangeschaft en hebben we in juni 2021 ons onbemande boerderijwinkeltje ‘Erve Trees’ geopend.

Wij zijn sinds 1,5 jaar deelnemer bij IJsselvallei Boert en Eet Bewust en vanuit die hoedanigheid hebben we inmiddels deelgenomen aan verschillende activiteiten en lever ik een bijdrage aan het social media team.

Vanaf januari 2022 ben ik toetreden tot het bestuur van Boert Bewust en neem ik de portefeuille pr & communicatie voor mijn rekening. Ik heb ontzettend veel zin om voor Boert Bewust aan de slag te gaan. Ik zie veel potentie in het concept van Boert Bewust. Ik denk dat iedere ondernemer die er voor open staat zijn verhaal, op welke manier dan ook, te delen met de buitenwereld Boert Bewust hiervoor als handvat kan gebruiken.

Samen kunnen we het gesprek aan gaan. Samen kunnen we laten zien wat voor een geweldige producten we produceren én dat dat op verantwoorde wijze gebeurt. Samen kunnen we zo veel.

Chantal Winterman

 

Landelijke partners

Onze streken worden ondersteunt door onze landelijke partners.