Welkom op de website van

Boert Bewust
19 juni 2024

Foodtruck on toer

Misschien heeft u hem wel eens voorbij zien komen, onze mooie foodtruck van Vechtdal Boert Bewust. Hij is op verschillende plekken en tijdens diverse activiteiten te zien. 

Vechtdal Boert Bewust omvat de gemeenten Hardenberg, Ommen en Dalfsen en heeft als enige streek een heuse foodtruck. Deze wordt voor verschillende activiteiten gebruikt. Zo waren we aanwezig op de wandelvierdaagse in Ommen waar we gezonde snacks uitdeelden. Binnen een uur genoten meer dan 1500 mensen van een gezond hapje gemaakt door een boer of tuinder en uitgedeeld door een aantal van onze deelnemers. Zo konden we laten zien wat een heerlijke en gezonde producten de boer en tuinder maakt.

Huren foodtruck
Maar onze foodtruck verhuren we ook. Dat kan alleen de foodtruck zijn, maar het is ook mogelijk dat we daarbij Vechtdalsmoothies uitdelen. Deze smoothies worden gemaakt van streekproducten van onze deelnemers naar geheim recept.

Onlangs had de gemeente Hardenberg een sportmiddag voor haar medewerkers. Wat leuk dat we daar een verfrissende smoothie uit mochten delen. Tevens konden we mooi het gesprek aan gaan over de streekproducten die verwerkt zijn in deze smoothie. Ook deze producten komen uiteindelijk van de boer of tuinder en worden met zorg en aandacht geproduceerd.

Wilt u ook de foodtruck huren, vraag dan naar de mogelijkheden door een mail te sturen naar: vechtdalboertbewust@gmail.com