Welkom op de website van

Boert Bewust
18 augustus 2022

Farmers Perspective’s Song: van slapeloze nachten naar gemeenschappelijke doelen

De zomer loopt al weer bijna op zijn einde. Een goed moment om even stil te staan bij alles wat er deze zomer op onze mooie sector is afgekomen, dat is namelijk niet niks en we zijn er ook nog niet. Met een lach van verontwaardiging en een traan van onbehagen kijken we toe hoe er van alles wordt geroepen, geschreven, verkondigd en dat is soms veel om te behappen.

Desondanks blijft één ding pal boven water, we moeten met elkaar in gesprek blijven, transparant zijn en de dialoog voeren over wat we doen en waar we naartoe willen. Dit is waar Boert Bewust zich dagelijks voor in zet en dat moeten eigenlijk de geluiden zijn waarover geroepen en geschreven wordt. Wij zijn de deelnemers van Boert Bewust hiervoor erg dankbaar en wij zijn erg trots om samen met hun deze Stichting te dragen en ook voort te blijven zetten.

Vanuit het Landelijk bestuur, met alle credits voor onze Bestuurder Wim Zaalmink, is er een lied ontstaan. Door middel van dit lied willen wij nogmaals laten blijken hoe trots wij zijn op onze deelnemers en dat ‘samen’ ervoor zal zorgen dat we blijven toewerken naar een toekomstbestendige landbouw.

Farmers Perspective’s Song

Like & deel:  link
#farmersperspectivesong #boertbewust #verbinding #dialoog #boeren #burgers #boerburger #boerenprotest #boerin 

Landelijke partners

Onze streken worden ondersteunt door onze landelijke partners.