Welkom op de website van

Boert Bewust
16 maart 2022

Even voorstellen; stagiair Milou Schlepers

Hoi!

Ik ben Milou Schlepers, 21 jaar en kom uit Schuinesloot waar mijn ouders een melkveebedrijf hebben. Hiervoor verzorg ik de social media en af en toe help ik mijn vader op de boerderij. Daarnaast werk ik als jongvee meter bij Agrifirm waar ik zo nu en dan ook bij bedrijven meet die aangesloten zijn bij Boert Bewust. Ik kom de borden steeds vaker tegen! ?

Sinds 14 februari 2022 loop ik stage bij Boert Bewust en LTO Noord, tijdens deze stage voer ik een onderzoek uit voor beide partijen. Met het onderzoek willen we erachter komen wat de burger en consument graag wil weten over de agrarische sector.

Ik volg de studie Bedrijfskunde & Agrifoodbusiness bij Aeres Hogeschool in Dronten. Momenteel zit ik in het vierde en laatste studiejaar van de opleiding en ik hoop de studie in juni 2022 af te ronden.

In mijn vrije tijd volleybal ik, doe ik vrijwilligerswerk voor de vereniging waar ik volleybal en ga ik graag met vriendinnen op stap. Ik ben trots op onze sector en zet mij hier graag voor in! Dit doe ik momenteel door het maken van: ‘documentaire de melkbus’, (te volgen via social media?) waarin het imago en de beeldvorming rondom de melkveehouderij centraal staan.

Ik kijk uit naar mijn stageperiode en ik hoop jullie te helpen met het onderzoek dat ik ga uitvoeren!

 

Landelijke partners

Onze streken worden ondersteunt door onze landelijke partners.