Welkom op de website van

Boert Bewust
19 juli 2019

Even voorstellen: scoorder Marleen Rebel

Even voorstellen: scoorder Marleen Rebel

Mijn naam is Marleen Rebel. Vanaf nu kunt u mij, samen met mijn collega Christianne Hennipman, tegenkomen als scoorder voor Boert Bewust. Het aantal regio’s en nieuwe leden groeit flink en daarom kom ik het team versterken.

Boerenleven

Ik woon met mijn man Pieter en onze dochters Judith (7) en Lieke (4) op een boerderij vlakbij het Naardermeer, in Hilversum.  Het is een biologisch melkveebedrijf met een akkerbouwtak op historische enggronden tegen Naarden en Huizen aan. Het bedrijf wordt gerund in maatschap met de broer, vader en oom van Pieter. We melken op dit moment rond de 60 koeien met een melkrobot.

Half juni zijn wij op de boerderij komen wonen, maar het boerenleven is mij niet vreemd. Zelf ben ik opgegroeid op een melkveebedrijf in Zegveld. Na mijn studie werkte ik als redacteur bij de tv en als fotograaf. In mijn vrije tijd ga ik graag met mijn paard het bos in.

Trots op bedrijf 

Ik merk in het dagelijks leven dat mensen niet altijd begrijpen waar boeren mee bezig zijn. Ik hoop via mijn functie als scoorder bij Boert Bewust een bijdrage aan wederzijds begrip te kunnen leveren.

 

Inmiddels heb ik de eerste bedrijven bezocht voor Boert Bewust. Ik vind het supermooi om te horen en zien met welke passie deze ondernemers hun vak uitoefenen. Vooral bijzonder is hoe trots zij over hun bedrijf vertellen en hoe graag zij dit aan de buitenwereld willen laten zien!

Wellicht tot ziens!

 

Marleen Rebel

Landelijke partners

Onze streken worden ondersteunt door onze landelijke partners.