Welkom op de website van

Boert Bewust
17 februari 2020

Deelnemers op date met Valentijnsdag

Deelnemers op date met Valentijnsdag 

Boert Bewust werkt, net zoals vorig jaar, mee aan de #Makeadate2020-actie. Het initiatief van Boeren van Nederland trapte af op Valentijnsdag (afgelopen vrijdag, 14 februari) maar gaat héél 2020 door. Veel deelnemers hebben al een afspraakje gehad, zoals Harry Bieleman van IJsselvallei Boert en Eet Bewust en Peter Besten van Salland Boert en Eet Bewust.  

Heel 2020 op date 

Met alles wat er momenteel gebeurt in de agrarische sector en de maatschappij, zetten we heel 2020 in op nóg meer dates en met blijvende impact! Boert Bewust is blij te constateren dat de deelnemers dat voornemen enthousiast oppakken en de eerste dates al hebben gehad en dat er zelfs al nieuwe dates zijn gepland.

Peter en Ida Besten van melkveebedrijf De Oarns Hoeve telden samen met vogelaar Leendert de Gelder vogels op en rondom het erf in Haarle en maakten direct een vervolgafspraak. Melkveehouder Harry Bieleman, deelnemer aan IJsselvallei Boert en Eet Bewust had een afspraakje met een beleidsmedewerker van het ministerie van Landbouw, Natuur en Voedsel en bestuurslid en pluimveehouder Hugo Bens uit Land van Cuijk Boert Bewust had zelfs een dubbeldate. Bens leidde directeur Dierlijke Agroketens en Dierenwelzijn bij het ministerie van LNV, Lieke Hendrix en beleidsmedewerker LNV, Marijn Graf rond op zijn bedrijf.

Dating-toolkit

Gedurende heel 2020 gaat de actie #Makeadate2020 door. Om dat te bereiken biedt de organisatie van #Makeadate2020 extra ondersteuning in de vorm van trainingen en een dating-toolkit die deelnemers handvatten biedt voor een goed gesprek. Ook willen we boeren en niet-boeren die nog een date zoeken actief aan elkaar koppelen. Meer informatie of meedoen? Kijk op https://boerenvannederland.nl/makeadate2020/ 

#Makeadate2020 is een initiatief van:

Landelijke partners

Onze streken worden ondersteunt door onze landelijke partners.