Welkom op de website van

Boert Bewust
14 februari 2020

Deel de nieuwe filmpjes over Boert Bewust

Kort en krachtig uitleggen waar Boert Bewust voor staat en de naamsbekendheid vergroten, dat doen we in twee korte animaties over de kracht van Boert Bewust. Eén filmpje is gericht op potentiële deelnemers en een algemeen filmpje is gemaakt om het grote publiek te vertellen over Boert Bewust. Bekijk de animaties hier en deel ze vooral in je eigen netwerk!

Door de video’s te delen kunnen we er samen voor zorgen dat steeds meer mensen weten wat Boert Bewust is en waar wij voor staan. Partners van Boert Bewust worden natuurlijk ook van harte uitgenodigd om deze video’s te delen in hun netwerk.

Publiek bereiken

Elke Boert Bewust-streek werkt aan naamsbekendheid onder inwoners van de streek. Deze animatie kan daarbij helpen. Deelnemers kunnen dit filmpje laten zien als ze groepen ontvangen en gebruiken om zelf te plaatsen op hun eigen website en social media. Hiervoor is onderstaande tekst te gebruiken:

Weet jij waar je eten vandaan komt? Heb jij vragen over de manier waarop voedsel wordt geproduceerd in Nederland, of heb je juist helemaal geen beeld? De deelnemers van Boert Bewust komen graag met je in gesprek! Ontdek in deze korte animatie meer over de kracht van Boert Bewust.

Deelnemers werven

Voor agrarische ondernemers die geïnteresseerd zijn in deelname aan Boert Bewust is de deelnemersanimatie gemaakt. Ook leuk om door te sturen naar agrariërs die je kent waarvoor Boert Bewust echt iets zou zijn! Hiervoor is onderstaande tekst te gebruiken:

Doe jij al mee aan Boert Bewust? Echt iets voor jou! Bekijk de korte animatie hier: [link]

Landelijke partners

Onze streken worden ondersteunt door onze landelijke partners.