Welkom op de website van

Boert Bewust
8 juli 2024

Boert Bewust zoekt een nieuwe scoorder

Boert Bewust is groeiende en volop in beweging. Het stichtingsbestuur van Boert Bewust coördineert de landelijke activiteiten van Boert Bewust en draagt zorg voor het bewaken van het concept en de uitrol daarvan in streken. Eén van de pijlers binnen het concept Boert Bewust is de Boert Bewust score. Wegens het vertrek van één van de huidige scoorders, hebben we ruimte voor een nieuwe scoorder. Als scoorder bezoek jij onze nieuwe Boert Bewust deelnemers, ga je in gesprek met de deelnemers en scoor jij hun bedrijf. Een unieke functie waar je op veel verschillende bedrijven komt en veel verschillende ondernemersverhalen hoort.

Roxan is al een aantal jaren actief als Boert Bewust scoorder. Naast haar werkzaamheden op het melkveebedrijf thuis, is deze ZZP functie een mooie toevoeging.
“Als scoorder bepaal je zelf wanneer je beschikbaar bent om scores af te nemen. Gemiddeld ga ik één dag per week op pad, maar het kan ook voorkomen dat je een aantal weken geen verzoeken binnen krijgt. Samen met de betreffende boer of tuinder loop je de verschillende score onderdelen door, en loop je een rondje over het bedrijf. Als alles in orde is, laat je een certificaat achter en werk je de score thuis uit. Bij iedere boer of tuinder leer ik weer iets nieuws! Je hebt leuke gesprekken en komt over de vloer bij vooruitstrevende boeren die maatschappelijk betrokken zijn. Zij sluiten zich immers niet voor niets aan bij Boert Bewust.”

Kijk voor meer info over ons op www.boertbewust.nl.

Wat doet de Boert Bewust scoorder?

Scoren van onze Boert Bewust deelnemers op verschillende thema’s o.a. maatschappelijke betrokkenheid en duurzaamheid.
Verwerken van de score tot een ondernemersverhaal dat geplaatst kan worden op desbetreffende streekwebsite
Het door ontwikkelen van de scoringssystematiek samen met de collega scoorder en bestuursleden van Stichting Boert Bewust

Wat breng jij mee:

Je hebt affiniteit met de land- en tuinbouw.
Je bent 2-4 uur per week beschikbaar, waarbij je pieken in het werk flexibel kunnen zijn
Je kunt goed zelfstandig werken, je bent een aanpakker en legt gemakkelijk contacten. Je bent nieuwsgierig aangelegd en bent goed in gespreksvoering.
Je bent goed met de Nederlandse taal
Je bent in bezit van eigen vervoer

Wat bieden wij:

  • Een vergoeding van €27,50,- per uur excl. btw voor jouw inzet;
  • Een reiskostenvergoeding van €0,21 per gereden kilometer.
  • Een unieke mogelijkheid om bij veel agrarisch ondernemers op bezoek te gaan en daar nieuwe kennis en ervaring op te doen

Heb je belangstelling?
Stuur ons informatie over jouw achtergrond en motivatie naar info@boertbewust.nl. Reageren kan tot 18 juli 2024. De gesprekken vinden in de 1e helft van augustus  plaats. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Wim Zaalmink 06 -18 08 72 74.

Landelijke partners

Onze streken worden ondersteunt door onze landelijke partners.