Welkom op de website van

Boert Bewust
Boert_Bewust_Bestuurslid_Iris_Bos
12 december 2022

Boert Bewust score is een kwestie van ‘Learning by doing’

Alle verandering is lastig, maar met de juiste motivatie en mensen met kennis kom je een heel eind. Eind 2021 zijn we al flink aan de slag gegaan met het scoren, maar de praktijk leert dat een dergelijke aanpassing een leerproces is. Dit hebben we dan ook met beide handen aangepakt en samen met de scoorders, coördinatoren en deelnemers zijn we aangekomen bij het nieuwe Boert Bewust Scoreformulier!

Het formulier is algemeen, en dus te gebruiken voor alle sectoren, met uitzondering van onze nieuwe sector Bijen! Want een imker is toch wel weer een hele andere tak van sport! Het doel van het scoren is niet zozeer het doorlopen van de checklist maar vooral het boven water krijgen van het unieke verhaal van de deelnemer. Dit kan alleen door samen met de deelnemer de onderdelen van het bedrijf door te nemen en te zoeken naar de energie en motivatie van de deelnemer daarbij.

Bij het nieuwe scoren hoort ook een update van de uitleg. Hiervoor verwijs ik jullie graag naar deze link. Hier stellen ook onze scoorders zich nog eens aan jullie voor. Mogelijk zien jullie hier een nieuw gezicht, dit kan kloppen want Willemien heeft haar stokje overgedragen aan Milou, een proactieve boerendochter die geknipt is voor het scoren.  Ben je nu ook nieuwsgierig naar de ontwikkeling van het scoren vanaf oprichting tot nu, neem dan ook even een kijkje op deze pagina, hier nemen we je ook graag mee in het toen en nu.

Heb je vragen over de Boert Bewust Score? Neem dan contact op met bestuurslid Iris Bos

Landelijke partners

Onze streken worden ondersteunt door onze landelijke partners.