Welkom op de website van

Boert Bewust
8 december 2020

Boeren en tuinders pakken uit met kerst op 18 en 19 december

Kom langs bij boeren en tuinders in je eigen omgeving en geniet van het platteland in kerstsfeer.

Update 15 december: Vanwege de lockdown en de noodzakelijke maatregelen hebben LTO Noord, ZLTO en Boert Bewust besloten om de initiatieven die georganiseerd waren in het kader van Boeren en tuinders pakken uit met kerst aan te passen. Op sommige locaties gaan de activiteiten van boeren en tuinders door, maar wel in afgeslankte vorm. Op andere plekken zijn de activiteiten afgelast. De initiatieven die doorgaan, voldoen aan de RIVM-richtlijnen en zijn in overeenstemming met gemeenten en instanties afgestemd en toegestaan.

Platteland in kerstsfeer

Op verschillende locaties in Nederland worden op 18 en 19 december door boeren en tuinders activiteiten georganiseerd voor het hele gezin, geheel cororonaproof en volgens de laatste RIVM-richtlijnen. Denk aan puzzeltochten, verlichte boerderijenroutes en gezellig aangeklede afhaalpunten (drive-throughs) om bijvoorbeeld streekproducten op te halen en alvast lokaal je kerstboodschappen te doen.

Kijk voor de activiteiten en de laatste stand van zaken met betrekking tot de activiteiten op:

www.boerenentuinderspakkenuitmetkerst.nl

Het initiatief ‘Boeren en tuinders pakken uit met kerst’

De kerstactie is een initiatief van LTO Noord, Boert Bewust en ZLTO en wordt mede mogelijk gemaakt door onze partners ForFarmers en Agrifirm. Boeren en tuinders weten als geen ander dat je er voor elkaar moet zijn. Dag in dag uit zijn ze bezig met ons dagelijkse eten en drinken, groen in en om ons huis, een gezonde leefomgeving en een mooie, diverse natuur. Producten waar we allemaal van genieten. Ook tijdens deze feestdagen.

Landelijke partners

Onze streken worden ondersteunt door onze landelijke partners.