Welkom op de website van

Boert Bewust
16 december 2021

Bezoek onze Boert Bewust streken tijdens de Boeren en Tuinders pakken uit Wintereditie

Ook dit jaar doen onze Boert Bewust streken mee met de Wintereditie van boeren en tuinders pakken uit. Kom jij hen ook bezoeken?

Westerkwartier Boert Bewust heeft bijvoorbeeld afgelopen woensdagavond een prachtige verlichte trekkertourtocht georganiseerd.  Daarnaast organiseren ze vrijdagavond 17 december een verlichte boerderijenroute door de omgeving.

Vallei Boert Bewust organiseert op 28 december een verlichte boerderijenroute door het donkere platteland van de Gelderse Vallei. Via de website van Vallei Boert Bewust kun je de route downloaden en geheel coronaproof rijden.

Kromme Rijn Boert en Teelt Bewust organiseert, in samenwerking met LTO Noord en haar eigen boeren en tuinders, een mooie fietsroute langs 4 lokale ondernemers. Onderweg is er van alles te beleven. De fietstocht is ongeveer 8 km, opgeven kan tot en met vrijdag 17 december via deze site!

IJsseldelta Boert Bewust organiseert samen met Vereniging Streekbelangen Kampereiland op 15, 16 en 17 december een verlichte route langs prachtig verlichte, historische boerderijen en woonhuizen. De route kan van 17.00 uur tot 21.00 uur worden gereden. De route vind je hier.

Op vrijdagavond 17 december en zaterdagavond 18 december organiseren Salland Boert en Eet Bewust en LTO Salland een prachtige verlichte boerderijenroute. De route slingert door het mooie Sallandse landschap in omgeving Deventer en Olst-Wijhe. Opgeven voor deze activiteit is verplicht en kan via deze site.

IJsselvallei Boert en Eet Bewust pakken dit jaar digitaal uit met kerst. Verlichte letters zijn geplaatst bij boerderijen en zullen vanaf woensdag 15 december via de digitale snelweg getoond worden. De letters kun je verzamelen tot en met vrijdag 24 december. Kijk voor meer informatie op deze site.

Ook Land van Cuijk Boert Bewust is druk bezig met een kerstactiviteit. De invulling van deze activiteit blijft nog even geheim. Houdt daarom goed de website van Land van Cuijk Boert Bewust in de gaten!

Een overzicht van alle activiteiten vind je op de site van boerenentuinderspakkenuit! Veel plezier gewenst!

Landelijke partners

Onze streken worden ondersteunt door onze landelijke partners.